Достапни линкови

Јанкуловска во Љубљана на Конференција за гранична безбедност


Гордана Јанкуловска
Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска денеска во Љубљана ќе учествува на Осмата годишна конференција на министрите за внатрешни работи на земјите од Југоисточна Европа: Словенија, Бугарија, Албанија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Република Македонија, Молдавија, Црна Гора, Романија и Србија).
Конференцијата е посветена на соработката во областа на граничната безбедност, на која обраќање ќе има и министерката Јанкулоска.
XS
SM
MD
LG