Достапни линкови

Мадоф кај затворскиот психијатар научил деке е „добар човек“


Bernard Madof
Осудениот американски финансиер Бернard Мадоф изјави дека во затворот посетува психијатар. Тој е осуден на 150 годишна казна заради најголемата пирамидална шема во историјата на САД.
Во Интервју за магазинот Њујорк, Мадоф изјави дека на психијатриските сесии научил дека тој е добар човек и покрај фактот дека од инвестотирите нелегално „исцрпил“ милијарди долари.
XS
SM
MD
LG