Достапни линкови

Кацин-Во Србија расте незадоволството меѓу граѓаните


Европратеникот Јелко Кацин
Европратеникот Јелко Кацин во неговата анализа за политичката ситуација и приближување на Србија кон ЕУ наведува дека во земјата брзо расте незадоволството поради тешките социјални прилики. Според Кацин кој е известувач за Србија во ЕП проблемот е во невработеноста, стареењето на населението и невработеноста. Кацин во интервју за лубљанскиот весник Дело изјавува дека единствената надеж на Србија е ЕУ.
XS
SM
MD
LG