Достапни линкови

Заеднички контакт Центар за полициска и гранична соработка


Министерката за внатрешни работи на РМ Гордана Јанкулоска и нејзиниот бугарски колега Цветан Цветанов ќе го пуштат во употреба заедничкиот Контакт центaр за полициска и гранична соработка - ЗКЦ Ѓуешево. Тие ќе потпишат неколку важни билатерални акти, а предвиденa e и прес-конференција на двајцата министри.
XS
SM
MD
LG