Достапни линкови

Груевски-А1 може да го плати износот и да ја одблокира сметката


Премиерот Никола Груевски
Премиерерот Никола Груевски денеска изјави дека одлуката на наделжниот суд за блокирање на сметката на А1 телевизија е донесена врз основа на претходни процедури вообичаени во многу случаи. Според Груевски станува збор за блокада на одреден износ, кој кого ќе се пополни сметката ќе биде деблокирана, а телевизијата може да го исплати и да продолжи со работа.
Груевски додаде дека доколку телевизијата избегнува да го направи тоа, значи дека нема намера да ги плати парите за кои што е осомничена, што е лош сигнал.
XS
SM
MD
LG