Достапни линкови

ЕК ќе издвои пари за проекти за развој на Косово


Претставници на Европската комисија и властите на Косово денеска во Приштина потпишаа програма за помош вредна 63,9 милиони евра. Парите ќе бидат искористени за општествено-економски и иституционален развој на Косово.
Европската комисија и Косово заедно ќе одлучат на кои проекти ќе им бидат доделени пари.
XS
SM
MD
LG