Достапни линкови

Египет загуби 90 милиони долари за 5 дена блокиран интернет


Блокадите не ги сопреа демонстрациите
Организацијата за економска соработка ОЕЦД соопшти дека блoкирањето на интернетот од страна на египетските власти за период од 5 дена ја чини земјата околу 90 милиони долари.
Блокираниот Телеком и интернетот ги проблематизира и долготрајните загуби од губењето на интересот на странските компании.
XS
SM
MD
LG