Достапни линкови

Иран - настаните во арапскиот свет се исламска револуција


Настаните во Тунис, Египет и Јемен, според иранскиот Ајатолах Ахмад Катами се повторување на исламската револуција во Иран во 1979 година. Иранските медиуми сметаат дека египетскиот Претседател Хосни Мубарак нема да мине подобро од прогонетиот ирански Шах.
XS
SM
MD
LG