Достапни линкови

ОН - Невработеноста во светот во 2011 ќе се намали за 1 насто


Сезонски работници во Иран
Обединетите Нации соопштија дека глобалната невработеност стагнира на 205 милони во 2010.
Меѓународната организација за труд на ОН смета и дека во 2011 не може да се очекува големо подобрување на тој план.
Проценките, соопштени на денешниот економски Форум во Давос, се дека бројот на невработените во светот ке биде намален за 1 процент.
XS
SM
MD
LG