Достапни линкови

Извештајот на Дик Марти пред Парламентарното собрание на СЕ


Дик Марти
Парламентарното Собрание на Советот на Европа денеска ќе го разгледа извештајот на известувачот Дик Марти за шверц со човечки органи на Косово. Ќе биде разгледана и нацрт резолуцијата за нехумано постапување кон луѓето и нелегална трговија со човечки органи на Косово, врз основа на овој извештај, како и предлог резолуцијата за заштита на новинарските извори.
XS
SM
MD
LG