Достапни линкови

Пораст на странските инвестиции во Кина


Во Пекинг е соопштено дека странските инвестиции во Кина во минатата година се покачија за над 17 насто во однос на претходната 2009 година. Попрецизно, странските вложувања само во кинеското стопанство лани изнесуваа повеќе од 105 милијарди долари.
XS
SM
MD
LG