Достапни линкови

Тутунарите побараа средба со пратениците


Откуп на тутун
Производителите на тутун од Пелагонија побараа средба со пратениците за да им ги изложат нивните проблеми при откупот. Сашо Јордановски од Штрајкувачкиот одбор изјави дека тие утре нема да протестираат за да видат што ќе се случи со нивното барање. Производителите протестираат поради нереалната проценка на квалитетот на тутунот и ниските цени.
XS
SM
MD
LG