Достапни линкови

Пакистанската влада ќе ги намали цените на бензинот


Пакистанскиот премиер Јусуф Раза Џилани
Пакистанскиот премиер Јусуф Раза Џилани му соопштил на Народното Собрание дека Владата ќе ја смени политиката во врска со цената на бензинот, која придонесе да се намали парламентарното мнозинство.
Според Џилани сите политички лидери се сложиле да биде укинато зголемувањето на цените, кое беше воведено на 1 јануари.
XS
SM
MD
LG