Достапни линкови

Божиќна атмосфера


Адети, бадникови гранчиња, обичаи. Пред Бадник и Божиќ зголемена посетеноста на пазарите, но и зголемени цени, па секој според можностите, но празник си е празник, традицијата продолжува.

XS
SM
MD
LG