Достапни линкови

Средните курсеви на водечки валути во однос на еврото:


Лондон - финансискиот кварт
Лондон 31.12.2010

Американскиот долар 1,3338
Јапонски јен 108,53
Британската фунта 0,8613
Швајцарскиот франк 1,2496
Данскиот престолонаследник 7,4546
Норвешката круна 7,813
Шведски круни 8,977
Австралиски долар 1,3107
Канадскиот долар 1,3321
Хонг Конг доларот 10,3688
Руски Rouble 40,7341
Сингапурски долар 1,7099
XS
SM
MD
LG