Достапни линкови

Работна средба на Иванов со претставници на македонската одбрана


Македонскиот претседател Ѓорѓи Иванов
Македонскиот претседател Ѓорге Иванов денеска на работната средба со министерот за одбрана Зоран Коњановски и со генералите на АРМ разговараа за активности во одбраната на Македонија во 2010 година. Во соопштението од кабинетот на Иванов е наведено дека на средбата се разговарало за стратегијата на АРМ, за мисиите во меѓународните мировни коалиции во Авганистан, Босна и Херцеговина и Либан и било оценето дека тие се одвиваат успешно и согласно со очекувањата.
XS
SM
MD
LG