Достапни линкови

Блокиран железничкиот сообраќај кон Грција


Денеска ќе биде блокиран Меѓународниот железнички сообраќај кон Грција поради генерален штрајк на грчките железничари. Меѓународните возови поради штрајкот ќе сообраќаат до Гевгелија и ќе тргнуваат од Гевгелија. Грчките железници ќе обезбедат трансфер на патниците од Гевгелија до Солун и обратно.
XS
SM
MD
LG