Достапни линкови

Кацин - ЕП ќе го признае напредокот на Србија кон Европа


Европските парламентарци во јануари ќе го ратификуваат Договорот за стабилизација и асоцијација меѓу Европската Унија и Србија, изјави известувачот на Европскиот парлемент за Србија Јелко Кацин.
Тој во Белград изјави и дека ке биде усвоена и резолуција за напредокот на Србија во рамките на европските интеграции.
XS
SM
MD
LG