Достапни линкови

Во Скопје марш за зачување на животната средина


Со цел поттикнување на свеста кај младите луѓе за заштита на животната средина денеска во Скопје ќе се одржи еко марш. Организаторите информираат дека маршот е завршен чин од проектот „Обединети за утрешнината,, за едуцирање на младите луѓе за одржлив развој и еколошка заштита.
XS
SM
MD
LG