Достапни линкови

ЕУ ќе и даде на Црна Гора статус на земја кандидат за членство


Европско движење на Црна Гора
Лидерите на Европската Унија на денешното продолжение на самитот во Брисел во закључоците треба да одобрат Црна Гора да добие статус на земја кандидфат за членство во Европската Унија.
Како што е познато, ова го одобри Советот на Министрите на 14 Декември.
XS
SM
MD
LG