Достапни линкови

Снег во Скопје

Деновиве и Македонија беше зафатена од снежни врнежи. За некои радост и убавина, за некои тешкотии и проблеми. Градот Скопје во ,,зимска идила,,.

Категории

XS
SM
MD
LG