Достапни линкови

Економските перспективи на Македонија и регионот


Народна Банка на Македонија
Народната банка на Македонија, Меѓународниот монетарен фонд и Канцеларијата на Светска банка денеска ќе одржат презентација на економските перспективи на Македонија и регионот, како и осврт на конкурентноста на земјата.
Презентацијата ќе го одбележи отворањето на заедничкиот Јавен информативен центар на Светска банка и Народна банка.
XS
SM
MD
LG