Достапни линкови

САД честита за изборите на Косово


Амбасадата на Соединетите Американски држави во Приштина им ги честита мирните избори на граѓаните на Косово кои се одраз на демоартијата во земјата. Во соопштението од амбасадата е наведено дека изборниот процес бил ефикасен со мали исклучоци и ги охрабрува сите набљудувачи кои биле сведоци на какви било нерегуларности да ги искористат правните механизми.
XS
SM
MD
LG