Достапни линкови

Иванов за статусот на политички прогонуваните лица


Претседателот на Македонија Ѓорге Иванов по повод денешниот Меѓународен ден на човековите права прими претставници на Здружението на граѓани, политички прогонувани, затворани и осудувани за самобитноста на македонскиот народ и неговата државност. Во соопштението од неговиот кабинет, Иванов најавил реализирање на веќе предвидените законски решенија за гарантирање на статусот на политички прогонуваните лица.
XS
SM
MD
LG