Достапни линкови

Наумовски на дводневна конференција во Брисел


Вицепремиерот за европските прашања Васко Наумовски учествува на дводневната конференција во Брисел за ИПА фондот 2010-та. Во своето излагање Наумовски изјави дека на земјите од Западен Балкан им е потребна поблиска соработка со европските институции за подобра финансиска перспектива. На конференцијата учествуваат 400 претставници од европски институции, бизнис заедницата и невладин сектор.
XS
SM
MD
LG