Достапни линкови

Во Брисел за соработката на Западен Балкан


Министерот за локална самоуправа Муса Џафери денеска во Брисел ќе учествува на Конференција ИПА 2010, прекугранична соработка на земјите од Западен Балкан. На конференцијата што ја организира Европската комисија ќе учествуваат и претставници на Хрватска, Србија, Албанија, Црна Гора и Косово, како и експерти од Европската унија.
XS
SM
MD
LG