Достапни линкови

Состанок за исчезнатите лица во војните од 90-те


Денеска во Сараево почнува дводневен состанок за проблемот со исчезнатите лица за време на војните во 90- те години од минатиот век. Собирот е во организација на Меѓународниот комитет на Црвениот крст и Меѓународната комисија за исчезнати лица, а ќе учествуваат претставници на надлежни организации од БиХ, Хрватска, Србија и од Црна Гора.
XS
SM
MD
LG