Достапни линкови

Брегалница се излеа од своето корито


Реката Брегалница се излеа од коритото на неколку места по своето течение низ беровскиот регион. Поплавени се неколку локални патишта, однесени се импровизираните дрвени мостови под селото Разловци а регулираното корито на Брегалница во централното градско подрачје е преполно.
XS
SM
MD
LG