Достапни линкови

Конференција за одземениот имот во земјите од Западен Балкан


Денеска во Брисел Меѓународната Унија на сопственици организира еднодневна конференција за проблемите врзани со враќање на одземениот имот во земјите од Западниот Балкан. На собирот ќе биде претставена студија на Европскиот парламент и извештаи за ова прашање од Албанија, Хрватска, Романија и Србија.
XS
SM
MD
LG