Достапни линкови

Двајца милитанти убиени во Дагестан


Руските власти соопштија дека безбедносниоте сили убиле двајца милитанти во Дагестан. Во соопштението едниот од убиените милитанти е опишан како „ идеолог“ од терористичка организација кој на екстемистичките исламистички сајтови често повикувал на „света војна“.
XS
SM
MD
LG