Достапни линкови

Русите пијат неквалитетни вина и коњак


Претставник на руска организација за регулација на продажба на алкохол Владислав Спирин изјави дека половина од вината и 70 проценти од коњакот што се продава во Русија се фалсификувани.Злоупотребата на алкохол убива околу 500 илјади Руси годишно.
XS
SM
MD
LG