Достапни линкови

Унгарија - проширувањето на ЕУ на 4 место на приоритети


Унгарија ги одреди приоритетите за шест месечното претседавање со ЕУ во првата половина на 2011. Основна цел ќе биде подобрување на европското стопанство и отворање нови работни места.
Политиката на проширување и европската добрососедска политика, се наоѓа на четврто место на приоритетите.
XS
SM
MD
LG