Достапни линкови

Фејсбук со нов систем за испраќање пораки


Социјалната интернет мрежа Фејсбук претстави нова платформа за испраќање пораки која, според директорот на мрежата Марк Закерберг, класичниот имејл ќе го испрати во историјата. Новата платформа на корисниците ќе им биде достапна во наредниве неколку месеци и со неа се интегрираат ес ем ес пораките на мобилните телефони, имајлот и постојниот систем на праќање пораки на Фејсбук. ,,Ако добро ја завршиме работата, некои ќе кажат дека тоа е начин на кој ќе се се одвива иднината,, изјави Закерберг.
XS
SM
MD
LG