Достапни линкови

ОН бараат 164 милиони долари за борба против колерата на Хаити


Обединетите Нации апелираат за 164 милиони долари за борба против колерата на Хаити од која досега починаа 720 луѓе од потврдените над 11 илјади заболени. Парите се потребни за медицински материјал, повеќе лекари и опрема за добивање чиста вода за пиење.
XS
SM
MD
LG