Достапни линкови

Црвенковски: Власта врши притискок врз Антикорупциска


Претседателот на СДСМ Бранко Црвенковски денеска изјави дека вчерашната седница на Антикорупциската комисија е одржана на многу чуден начин. Црвенковски вели дека политичката кујна на власта продолжува да прави притосоци, до вчера врз медиумите, а сега и врз Антикорупциска. Тој додаде дека Државниот завод за ревизија секоја година вршел проверка на работите и немало никакви забелешки за нивното вршење. Црвенковски смета дека Извештајот на ЕК, покажува оти состојбите во Македонија не само што не се подобрени, туку се влошени во многу области.
XS
SM
MD
LG