Достапни линкови

Од утре во Србија ќе биде забрането пушење цигари


На полноќ вечерва стартува новиот закон во Србија за забраната на пушење на работно место и на јавни места. Законот е донесен пред 6 месеци но оставен е грејс период за адаптација на промените. Голем дел од српските граѓани се незадоволни од носењето на овој закон и сметаат дека со овој закон им се ограничуваат нивните права.
XS
SM
MD
LG