Достапни линкови

Стигна нуклеарниот отпад од Франција во Германија


Возот со нуклеарен отпад од Франција пристигна на својата дестинација во Даненберг, Германија, по неколку одлагања поради масовните протести. 123 тони нуклеарен отпад сега ќе биде транспортиран со камиони уште 20-тина километри до местото Голенберг, каде што ќе биде складиран.
XS
SM
MD
LG