Достапни линкови

Невработеноста во САД, иста, - 9,6 насто


Американскиот претседател Барак Обама денеска оцени дека најновите податоци за стапката на неработеност во Соединетите Држави се охрабрувачки, иако има уште многу работа за вистински да заживее пазарот на трудот. Сепак, стапката на невработеност во Соединетите Држави и натаму останува 9,6 насто, односно околу 14,8 милиони американци се без работа.
XS
SM
MD
LG