Достапни линкови

Семинар за новиот стратешки концепт на НАТО


Во рамките на македонското претседавање со Повелбата за партнерство меѓу Македонија, Албанија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Црна Гора и САД денеска во Скопје ќе почне дводневен семинар за новиот стратешки концепт на НАТО. Дискусијата ќе се одвива во две тематски сесии: Преспективите на Евроатланската интеграција на земјите од Западен Балкан и развојот на распоредливите капацитети.
XS
SM
MD
LG