Достапни линкови

Пакетите за Чикаго во Септември - „сув тест“


Пресретнатите пакети за Чикаго од Јемен во Септември можеби беше своевиден сув тест за експлозивот пронајден минатата недела во карго летот за Чикаго.
Во Септември имено три пакети од Јемен беа испратени во Чикаго и откако во нив немаше екплозив беа испорачани на веројатно лажна адреса.
XS
SM
MD
LG