Достапни линкови

Бранко Наумовски - Претседател на Уставен Суд


Уставниот Суд е подложен на неосновани критики и инсинуации. Овој Уставен Суд силно ке ја врши својата надлежност, а владата треба да ги извршува неговите одлуки, изјави Наумовски

XS
SM
MD
LG