Достапни линкови

Никој не побарал вештачење на досиеата во МВР


МВР може да направи вештачење за кој било предмет доколку го добие, а до овој момент нема добиено ништо конкретно за да се даде оценка дали имаме капацитет и во колкав рок тоа би можело да се направи.
Ова е одговорот од министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска на новинарско прашање дали МВР ќе ја испита веродостојноста на досиета кои се појавија - пред се на печатите, карактерот на буквите и тежината на хартијата.
XS
SM
MD
LG