Достапни линкови

Казахстан и Јужна Кореја добија полиња со гас во Ирак


Корпорацијата за гас на Јужна Кореја и казахтанската државна компанија за гас победија на тендерот за развој на наоѓалиштето за природен гас Аказ во Ирак. Резервите на гас во наоѓалиштето се проценуваат на 158 милијарди кубни метри гас.
XS
SM
MD
LG