Достапни линкови

Јанкулоска на конференција во Брдо кај Крањ


Министерката за вантрешни работи на Македонија Гордана Јанкулоска денеска ќе учествува на десетата Регионална конференција што ќе се одржи во Брдо кај Крањ, посветена на илегалната миграција, организираниот криминал, борбата против корупцијата и тероризмот. Министрите за внатрешни работи на земјите од ЈИЕ ќе дискутираат за реформите во областа на внатрешните работи по завршување на процесот на визна либерализација и за мерките во борбата против трговијата со луѓе.
XS
SM
MD
LG