Достапни линкови

НАТО уште една година во Авганистан


Советот за безбедност на ОН вчера едногласно изгласа да се продолжат овластувањата на НАТО-силите во Авганистан за една година. Но Советот ја нагласува потребата прпадниците на НАТО да вложат напор да им помогнат на авганистанските власти за подобрување на безбедноста во земјата
XS
SM
MD
LG