Достапни линкови

Награда „Д-р Ерхард Бусек“ за новинарот на РСЕ Омер Карабег


Новинарот Омер Карабег од балканскиот сервис на Радио Слободна Европа е годинешниот добитник на наградата „Д-р Ерхард Бусек“ за допринос во подоброто разбирање во Југоисточна Европа, соопшти Медиумската организација на Југоисточна Европа, СЕЕМО.
Наградата ќе му биде врачена во Виена на 15 октомври.
XS
SM
MD
LG