Достапни линкови

Русија ги затвора малите менувачници


Во Русија од денеска се забранети малите менувачници. Оваа мерка ја соопшти Руската Централна Банка во април годинава, со оценка дека малите менувачници, обично киосци на улиците, се извор на криминал и нелегални трансакции.


XS
SM
MD
LG