Достапни линкови

Заврши Генералното собрание на ООН


Годишното собрание на Обединетите нации заврши со препораката на шведскиот претседавач за „правење на вистински пробиви преку нови начини на размислување наспроти остри реторики“. Претседателот на Генералното собрание Џосеф Дајс изрази надеж дека за време на двонеделниот настан лидерите успеале да разговараат меѓу себе и барале решениа на проблемите.
XS
SM
MD
LG