Достапни линкови

Делегација на македонското собрание во Брисел


Собраниска делегација предводена од потпретседателот Рафиз Алити ќе учествува на парламентарниот семинар „Реформите во државната администрација и правосудството“ што го организира Европскиот парламент. На дводневниот семинар ќе учествуваат и делегации од Албанија, Србија, Црна Гора и Косово, како и претставници од Европскиот парламент.
XS
SM
MD
LG