Достапни линкови

Ирак ја зголемува морнарицата


Ирак го претстави првиот американски патролен чамец што ќе биде дел од новата флота. Посадата за овие брзи патролни бродови во моментов се обучива во САД. зголемувањето на ирачката морнарица е од суштинско значење за заштита на терминалите преку кои се извезува најголемиот дел од сурова нафта во земјата.
XS
SM
MD
LG